søndag 29. november 2015

Wolf - En smakebit på søndag
En smakebit på søndag er et ukentlig innslag på Maris bokblogg Flukten fra virkeligheten, hvor andre bloggere kan dele smakebiter fra det de leser. Det gjelder bare en regel: Ingen spoilers!

I går var jeg på Kongsberg på konsert med Odd Nordstoga. Jeg har gått og gledet meg til denne konsertopplevelsen siden vi kjøpte billetter i august. Og forventningene ble innfridd og vel så det! Nordstoga er like god live som på CD, og fremstår like jordnær og staut på scenen som han virker å være ellers. En liten musikalsk smakebit under for den som ønsker det.Det har blitt mindre lesing denne uka, så jeg leser fortsatt på de samme bøkene som forrige søndag. Derfor blir det en smakebit fra den siste boka jeg har begynt å lytte på på Storytel:


Dette er det første avsnittet i boka.
Amy is five years old and in all of those five years she's never seen Mummy acting like this before. Mummy's in front of her on the grass, standing in a weird way, as if she's been frozen by one of those ice guns that the man in The Incredibles have got in his hand most of the time. She's on one leg, with one arm out, like she's been running and got told to stop and stay still as a statue. Her mouth is open too and her face is white. It would be really funny if her eyes weren't all opened up and weird, the way her face goes when she's looking at something scary on the television. Behind her is a line of fluffy white clouds in the sky - like on The Simpsons - except the sky's a bit darker - because it's nearly night time.
 Flere smakebiter finner du her:

Ønsker alle en god første søndag i advent!

25 kommentarer:

 1. Tack för smakbiten. En författare som jag hört en del om men som jag själv inte läst.

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg har lest mye av denne forfatteren, og liker bøkene hennes veldig godt.

   Slett
 2. har läst flera romaner av Mo Hayder. hon är kuslig och bre, men ibland går hon över gränsen (enligt min mening). sätter denna på TBR - listan. tack för smakebiten!

  SvarSlett
  Svar
  1. Enig med deg at hun noen ganger går over grensen, at det tar litt av i handlingen. Men jeg kommer stadig tilbake til bøkene hennes, det er noe med atmosfæren og måten hun skriver på som gjør at jeg fortsetter å lese.

   Slett
 3. Tack för smakbiten. Jag har läst en av Mo Hayder och det blev faktiskt för mycket för mig...

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, de kan bli litt drøye noen av disse bøkene, noe jeg heller ikke liker så godt. Men det er noe med bøkene hennes som fascinerer meg allikevel.

   Slett
 4. Mo Hayder har jag ett gäng böcker av i hyllan och snart ska jag väl läsa dem också :)

  SvarSlett
 5. Tack för smakbiten! Mo Hayders böcker är riktigt otäcka.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, de er til tider på grensen av hva også jeg tåler, men jeg har fått veldig sansen for bøkene hennes allikevel.

   Slett
 6. Vilken strålande inledning av en bok! Dessvärre är Hayder för grotesk för mig...

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, dette er en som virkelig vekker nysgjerrigheten! Forstår at det kan bli litt for mye for noen, det varierer litt fra bok til bok føler jeg.

   Slett
 7. Mo Hayder er nok i tøffeste laget for meg, slik jeg har skjønt. Min mor leser disse bøkene, og for henne er det nesten bedre dess værre det er, på en måte. Men takk for smakebit. Foretrekker da heller Nordstoga fremfor Hayder.. ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg er heller ikke glad i det groteske, og et par av bøkene synes jeg er verre enn andre. Men så har Hayder fanget meg allikevel, jeg tror det har mye med historien rundt Jack Caffery som har festet grepet på meg. Samtidig synes jeg hun skriver godt.

   Slett
  2. Og Nordstoga er et mye hyggeligere bekjentskap! :)

   Slett
  3. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

   Slett
  4. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

   Slett
 8. Tack för smakbiten! En författare som jag funderar på att läsa om jag vågar... ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er noen bøker jeg ikke leser på senga når jeg er alene hjemme, disse er blant dem :)

   Slett
 9. Jeg må si jeg er sjalu på deg som var på Nordstoga konsert altså! Min kjære søster liker Hayders bøker, selv tror jeg historiene blir litt i overkant for meg. Vi får se, jeg har Skin stående i hylla her.

  SvarSlett